Import & Distributie

IMPORT, DISTRIBUTIE EN MEER

Zowel nationaal als internationaal zijn we continu op zoek naar de allerbeste bieren. Het assortiment bestaat uit diverse craft brouwerijen uit Europa. We zoeken daarin bieren en brouwerijen die onderscheidend zijn in de markt. Ons landelijke distributienetwerk verspreidt zich dagelijks door heel Nederland.

Elings Craftbeer Company levert aan bars, restaurants, bierwinkels, webshops, slijterijen en supermarkten. Ons salesteam helpt je om de juiste selectie bieren te kiezen voor jouw zaak.

Daarnaast beschikken we over kennis van festivals, events, foodpairing, tap takeovers en releaseparties.

ONZE AANPAK

  • Wij voorzien dagelijks door heel het land onze klanten van de allerbeste bieren ter wereld.
  • Ons salesteam staat altijd klaar voor advies, ondersteuning en kennis om de juiste selectie te maken voor uw assortiment.
  • Wij hebben wekelijks zeker 50 nieuwe bieren en specials beschikbaar die ons salesteam aanbiedt aan onze afnemers.
  • De internationale distributie partners zorgen ervoor dat de bieren vers en snel vervoerd worden vanuit de brouwerij naar ons magazijn, zodat wij het binnen enkele dagen bij de afnemers hebben geleverd. Zonder extra schakels of tussenleveranciers.

Service

Ons sales en logistiek team zorgt voor gericht en voortdurend contact met de afnemers. Service en snelheid is voor ons en onze afnemers essentieel.

Loyaliteit &
Kennis

Wij bouwen graag aan onze exclusieve merken en relaties. Elings doet dit al 40 jaar en heeft hierdoor een zeer loyaal klantenbestand opgebouwd. Onze klant vertrouwt op het advies van Elings.

Kwaliteit

De kwaliteit van ons assortiment is voor ons van groot belang. Versheid, verpakking en beschikbaarheid worden altijd uitvoerig gecontroleerd voordat het naar onze afnemers gaat.

Medewerker Elings Craftbeer Company

Vertrouwd bij meer dan 400 afnemers