OVER ELINGS

ONS VERHAAL

Wij zijn een dynamische klantgerichte importeur en groothandel die voortdurend meegroeit met de wensen en behoeften van de klant. In de afgelopen 40 jaar is de groothandel uitgegroeid tot een succesvolle servicegerichte onderneming waarin de prijs in evenwichtige wijze samengaat met goede kwaliteit. Onze focus ligt voornamelijk op de landelijke distributie en advies van craft beer bij horeca en retail. Met bijna 500 klanten zijn we een belangrijke speler in de markt.

ONZE VISIE

We streven naar een markt waarin horecaondernemers en retailafnemers hun assortiment uitbreiden met craft beers van onze merken en brouwerijen.

Er is een groeiende vraag naar bieren van hoge kwaliteit, waarbij de consument steeds meer op zoek is naar unieke en bijzondere bieren. Het aanbod op de markt is erg groot, wat het belangrijk maakt dat de beste bieren worden geselecteerd voor de afnemers.

Persoonlijke benadering naar de afnemer is iets wat in onze ogen erg belangrijk is. Op die manier houden we de kwaliteit en service hoog.

ONZE MISSIE

We streven ernaar de beste craft beer leverancier van Nederland zijn. We vinden het belangrijk om te bouwen aan de merken van onze brouwerijen uit binnen- en buitenland, met name het exclusieve import assortiment. Elk partnermerk straalt kwaliteit uit, iets wat we bij Elings Craftbeer Company erg belangrijk vinden.

We adviseren onze merken bij horeca en retail, bieden tevens een steady core-range assortiment aan voor diverse bierkaarten en adviseren over de nieuwste specials. Ook beschikken we over materiaal om brouwerijen te promoten op verschillende evenementen zoals bierfestivals, horecabeurzen, tap takeovers en proeverijen.

We zijn continu op zoek naar de mooiste en beste brouwerijen ter wereld om te blijven vernieuwen en ontwikkelen.